Hyvä suunnittelu on kaiken lähtökohta

Suunnittelijamme ovat ammattilaisia, jotka osaavat ottaa huomioon kohteen asettamat vaatimukset ja yhdistävät niihin sinun toiveesi. Näin saadaan toimiva ja sinun yksilölliset tarpeesi huomioiva kokonaisuus.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Huoletonta ja luotettavaa kokonaispalvelua

Uuden kodin rakentajien on hyvä aloittaa yhteistyö suunnittelijoidemme kanssa hyvissä ajoin. Näin voidaan helpottaa sähkö-, ja LVI-suunnittelijoiden työtä. Kaikki tarvittavat sähköpisteet ja vesipisteet tulevat kerralla oikeisiin paikkoihin ja vältytään viime hetken korjauksilta.


Tarkka mittaaminen takaa juuri sopivat ja toimivat kalusteet

Uuden kodin mittaukset suoritetaan heti, kun väliseinät ovat valmiina. Samalla tarkistetaan vielä sähköpisteiden ja vesipiteiden paikkojen oikeellisuus. Me vastaamme mittauksesta ja sinä voit rauhassa nauttia palvelusta. Remonttikohteiden mittaukset suoritetaan yhdessä suunnittelun kanssa. Tällöin käydään tarkasti läpi rakenteet ja niiden vaatimukset. Tarvittavat LVI ja sähkö muutokset kartoitetaan samalla kertaa.


Rahoitus

Voit maksaa kalusteesi myös pienemmissä erissä kuukausittain. Kysy suunnittelijalta edullista rahoitustamme, minkä avulla voit toteuttaa unelmasi.


Varaa maksuton suunnitteluaika

Jätä yhteystietosi, niin suunnittelijamme alueeltanne on sinuun yhteydessä.